Söndag

  • Tvättstugan klockan 3
  •  Dammsuga
  • Skura golven
  • städa i garderoben

Så lyder dagens checklista. Det låter som jag får en rolig dag.. (?) he .. he .. Men men, Nån dag måste se ut så här också.

Igår så åkte jag och Henke till Ida och Robin. Dock hade vi inte ätit nån middag innan vi for så vi gatt gå till Big boy hela högen för att stoppa nått i magen.
Därefter så gick vi en sväng och då fick vi syn på två små bebis-fåglar. Då fick Robin och Ida plötsligt fram sina föräldrar-instinkter och ville skydda de små fåglarna ifrån alla måsar som de trodde "att de skulle äta upp dem". Så vi skulle gå dit för att skrämma iväg dem och då blir måsarna vansinniga och dyker mot oss och försöker bajsa på oss. Haha .. så vi bara springer därifrån skrikandes. haha ..
Efter de så gick vi mot kyrkogården för att kolla på gravar (fråga inte varför...). Men det är ganska kul att gå runt och titta, det finns mycket fina gravar :) Sen finns det många gravstenar som det står tex. Gunnar Svensson 1931 -         
Så han har en gravplats redan, men har inte dött. Läskigt att kunna gå ner dit och kolla på sin egen gravsten :S
Men sen när vi gått där en stund så slog klockan 24.00 och hellt plötsligt började alla se nått spöke. Haha..

Sen gick vi hem. Och vi såg typ 23456789 som spydde efter vägen :S usch.. undra hur sundsvall ser ut i morrn när festen är slut. 

Usch! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0