En pysig film :)En liten film med pysmys. När han är arg på mammas kudde, när han är drogad av mediciner, när han raggar rygg mot mig och när han attakerar mig, Haha. Lyssna även på slutet när det kommer favorit i repris när han morar åt köttbullen :) åhhh... han är så söt och speciell!

Fick göra om denna film typ 100 ggr innan den blev godkänd av youtube eftersom jag hade med låtar som jag inte fick ha. Så låtvalet är väl sådär, men ändå visar hur vild och rolig han är :D
 


Städ & fixar-dag..

Dagen började med tvättstuga klockan 11 i morse sedan dess har jag hållt igång med att städa toan, Pysens kattsandlåda och massa annat. Tråkigt, men måste göras!
Snart skall här göras mat. Och på dagens lista står det pyttipanna :D mums! är hungrig som ett djur..!!

Jag har igår plockat ihop en liten film om pysen :) klippt i hop lite klipp som ja filmat pys under hans tid hos oss :) Men de krånglar lite med ljudet och sånt, men snart är den klar ^^ Jag lägger upp den i bloggen då så ni (typ mamma eftersom hon är typ min ända läsare,hehe) får se :)


Godmorgon

Idag känner jag mig så glad och lycklig! :D Våren är verkligen här på riktigt nu. Solen skiner och man ser små blommor här och där. :) De är underbart!

Idag så sov jag sjukt länge. Jag vaknade kvart i 1 :O Men, de var jag värd :D hihi.. Nu ska jag städa lite sen hade jag tänkt att baka.


Jag har gjort de igen!

Henke rekomenderade en film till mig som han trodde att jag skulle gilla. Gissa vad den handlade om? kvinno- och barnmisshandel! why why why?! Jag mår så dåligt av sånna filmer, låg bara och grät igenom slutet av filmen. Men visst, de var en jävligt bra film där man fick tänka till och föreställa sig hur bägge parterna kände sig.
Hem ljuva hem heter den ifall nån är sugen att se den.Såg att min mamma hade kommenterat mitt förra inlägg och vile att jag skulle lägga in en bild på mitt nya frisyr. Jag försökte ta ett kort men man ser liksom inte så mycket till skillnad förutom att de är lite kortare.. Så jag skiter i de, sorry mammsen ;P

henke är hos sin pappa också så jag har varit själv sen i går morse. Usch,, jag hatar de! Det känns som om alla har dött och jag  är den ända levande människan kvar på planeten! Jag och Pys.
Just nu en väldigt blöt och kall Pys. Han har nyss duschat och hatar när jag torkar honom med handuken så nu sitter han på min mage och söker värme istället.
Det är mysigt men blött.

Nu ska jag städa upp lite småprylar som jag dragit fram under dagen. Henke kommer ju hem inatt :) Vill att han ska få komma hem till ett fint och städat hem!


främmande på besök!

Idag så var Henkes pappas fru och henkes syskon på besök! :) Det blev en liten birsta runda med dem! Mycket trevligt må jag säga.

vi köpte ett nytt lakan till sängen. Ett jätte stort eftersom jag typ drömmer med hela kroppen när jag sover och drar jämt bort hela lakanet. hehe..

menmen.. Jag skrev för att berätta att jag är med i en tävling på Dennism blogg om en tandblekning :D Hade varit så perfa att vinna en sån nu inför arbetsintervjuerna jag ska på snart! ^^ Jag länkar till den tävlingen om ni också vill ha en chans att vinna :)

http://dennism.se/2010/april/tavling-vinn-ett-blandande-leende.html?_tmp=aed0c08b8300a148eb940e50c40d0c5b930bde68

assåå....

fatta länge sedan jag skrev!! :S

Det har hänt så mkt på sistonde så jag har varken haft tid eller ork åt något.
Jag har börjat en kurs för arbetslösa som jag går varannan vecka nu + lite möten då och då med kursledaren. Och sedan har jag fått jobb på donken ^^ Och de tar ganska mycket kraft av en. Är hellt död efter en dag! hehe.. stressigt som fan!

Menmen, jags ak försöka komma igång med bloggen igen :) lovar! hehe

Idag så är jag ledig :D Så nu ligger jag i soffan med myskläder med datorn i knät och mys-musik i högtalarna :)

Hör av mig senare! har inte så mkt att säga nu!

RSS 2.0