träningsvärk!

usch, de svider i magen när jag ska ställa mig coh sätta mig ner. hehe! Men de är bra, då vet man att träningen tog i vart fall!

Nu sitter jag här själv. Henke for nyss i väg med en kompis till Birsta och sedan ska de spela biljardtävling. jag håller alla tummar och tår för dig ;)
Min moster var nyss här och hälsade på :) väldigt trevligt eftersom vi nästan aldrig ses!
och snart komma sophie hit. Vi ska baka nå gott och smarrigt!:)  

Nä och så läste jag ut en bok igår! "Vår lilla hemlighet" hette den. Usch uisch usch usch usch, säger jag bara! den var rent igen bara hemsk! fattar inte varför jag dras till sånna böcker som jag bara mår dåligt av! Sista kapitlarna bara grät jag igenom..
Den handlar om en flicka som blir misshandlad och våldtagen av sin pappa i flera år innan hon tar sig mod att säga till nån. Och då lägger alla skulden på henne och påstår att hon måste tyckt om de eftersom hon inte sagt nånting innan. Hon blir utstängd av världen och kämpar för en bättre framtid.
Alltså hellt  enkelt får man följa hennes trasiga och jobbiga liv. Man får aldrig nån hint om att "snart blir det bättre..." utan de är alltid "Det här är bara början.".men tycker ni om böcker där man år en klump i halsen av skräk och ont i magen av medlidande så kan ajg rekommendera den här boken! Annars för oss vanliga människor som har nog jobbigt i vår egen vardag och känner för att läsa nånting spännande och roligt så ska ni nog välja nått annat!

 


De är slut på veckan, de är dax för fredagsmyyyys!

Idag väckte Henrik mig vid 9 för att berätta han han inte kunna sova på hela natten. Stackarn.. :/
Så vi tittade på snabba cash och sen somnade han. Han lär inte vakna förren i kväll nån gång...
Tyck så synd om han. Hatar att ha sömn problem. :S

hursomhaver.. snart ska jag och sophie dra i väg och träna :) Skulle ha tränat i går men efter jag stått och väntat på bussen i 45 minuter (ska gå varje halvtimme...) så gav jag upp. Så vi ska träna idag istället. Det blir nog bara gym eftersom finns det bara konstiga aktiviteter på F&S idag. Typ familjelek och pensonärsgympa. hehe..
Men de kan vara skönt med en mjukstart efter jag varit sjuk!


twilight & mys me solan

Nu sitter jag och väntar på att sophie ska anlända hit till lägenheten och kolla på film med mig! Hon har aldrig sett twilight (!) så jag kände att jag nästan var tvungen att visa den för henne! Då ska vi se tvåan också som jag aldrig sett (!). Med andra ord kommer de bli en toppen dag ;)

Tillbaka efter min "blogg-paus"

Hej!

Eftersom jag klagat på min snälla moder att skriva inlägg så länge så ska jag kanske inte vara så mycket sämre.. Jag menar, det var ju ett tag sedan sist!

Under tiden jag tagit en "blogg-paus" har det hänt en hel del! Jag har början en så kallad "hjälp-att-få-jobb-kurs" via arbetsförmedlingen. jag har hunnit gå på en lektion och de var ganska givande och skojig. Vi har en jätte bra kursledare, vilket är nästan de viktigaste. Och dessutom har vi fixat till mitt Cv så nu jävlar skall här sökas jobb!
Jag tror även att jag har ett jobb på G. De skickade ett mejl idag och frågade om jag fortarande var intresserad och isåfall så ville de ha en bild på mig. Så får jag inte gå på nån intervju nu så är andledningen mitt ruggiga yttre...
Men i annat fall så OM jag skulle få jobbet så kanske jag blir en framgångsrik butiksdemonstratör. Du vet en sån som står och ger ut provsmaker på ICA. hihi :)

Alla hjärtansdag var ju i söndags också! Jag var så äkligt sjuk så vi var mest bara hemma och myste. Åt god mat och kollade på film. Efterrätten stod jag för! ;) det blev kladdkaksmuffins. Inte för att skryta men jävlar vilket mästerverk jag drog ihop! haha..

Just nu sitter Henke och vrålar bredvid mig. "KOLLA!!" "WOOOHOOO! YEEEEES!" ...ni kanske förstår varför? OS är ju igång nu och nu tog ju ferry guld i skidskytte och henrik är alldeles till sig :) hehe.. Själv är jag inte så sport intresserad, men de kan vara lite kul att små-kika på nu när det är OS och allt ^^

Men nu ska jag gå och ta en liten fika sen hoppa i säng!

Godmorgon

Jag har äntligen ställt om mitt dygn så jag går och lägger mig vid 11 - 12 och vaknar runt 9. Jag mår mycket bättre nu om jag ska vara hellt ärlig :)
Jag har vilat några dagar från träningen också. Tråkigt, men tror jag att jag behövde de. Jag är ju ganska otränad från början och tror att det blev lite för mycket på en gång.
Jag ändra min blogg design igår också som ni kanske märker. Men jag vet inte om jag blev så där jätte nöjd. Byter väl snart igen anatar jag! haha.. :) Men de såg bättre ut än innan iaf.

Idag så ska jag kanske åka till Birsta med Sophie, om hon inte är super bakis idag ;) Linda fyllde ju år igår ( Grattis i efterskott! ) så hon hade nån fest. Men jag kände att ajg inte hade varken ork eller pengar till alkohol. Måste spara pengar nu eftersom Pysen ska kastrera sig på tisdag och de är ju inte heller gratis. :/ 
Menmen, vi måste ju göra det eftersom han försöker "mysa" med alla strumpor, filtar, handdukar osv. Sen dessutom så kan han kanske bli inte lugnare av en kastrering. Hade varit skönt! haha

Nä nu ska jag kolla runt på datorn en stund. Kanske spela lite spel på king :) Hör av mig sedan! 


varför är jag aldrig pigg?

Jag känner mig nästa aldrig utvilad nu för tiden. Fattar inte vad det är! Men sen jag börja träna blir jag bara tröttare och tröttare. Ska det inte vara tvärtom?!

I natt så hade jag också svårt att somna så jag låg och snegla på nått spök-program och skrämde upp mig själv och inbilla mig massa saker hela tiden! haha.. Sen tillslut somna jag (skulle kunna tro att klockan var typ 3) men vaknade halv 7 men somnade om vid 10. Sen ringde mamma väckte mig igen vid halv 12 men jag somnade om och vaknade av mig själv senare vid 2. Hmm.. är så less! varför inte somna normal tid och vakna normal tid och sen känna sig utvilad!?

ajaa.. Jag var aldrig med Ida igår. Hon hörde aldrig av sig. :P
Så jag var med sophie istället :) vi gick och tränade lite. Mycket trevligt! :D
Ska nog träna ikväll också. Om jag orkar de vill säga. Är hellt seg i kroppen! :/


RSS 2.0