Måndag 23/2

Hejhej!

dagen har varit seg än så länge...
Jag hade svenska klockan 08.30 till 09.30, Seden hade jag rast till 13.00 då dansen började.
I för sig har jag något att göra på mina raster nu när dagarna börjar ticka in för körkortsprovet.
Jag är riktigt nervös, hellst med tanke på att jag fick jätte dåligt resultat i dag när jag gjorde fas C.
Men det är bara att plugga på så man får de där jävla körkortet snart. Det hade varit gött att ha de till sommarn :) Då ska jag dra ut henke på massa skoj! (...OM jag klarar de.. men de MÅSTE jag göra!)

Sen behöver jag en bil också.
Mamma har i försig sagt lite svagt och otydligt att jag kan ta hennes bil senare. men jag vet inte riktigt om jag är redo för det. Den vill liksom inte sammarbeta så bra när man ska ut och köra.
... eller är det jag som inte kan köra? men de får vi hoppas att det är de förstnämda!
Det visar sig om drygt två veckor vad bilgubben säger på uppkörningen. Eller det kanske de inte gör när man tänker på det nya programmet "Svergies sämsta bilförare". Hellt sanslöst att de har fått körkort!! De måste ha mutat bilgubben eller nått..

Gud va jag snackar Gojja, som vanligt. Men jag jag har "rast" i mitt pluggade och då tänkte jag passa på att skriva här. Jag skriver ju inte så ofta.

Ja juste! UF mässan var ju förra veckan. Det var faktiskt ganska kul! Vi gjorde en ganska fin monter och goda crêpes. ;)
Nackdelen var väl att dom hade satt alla mat-montrar på samma ställe, vilket gjorde att konkurrensen blev ganska stor.
Våra 5000 kr som vi hade tänkt att sälja för blev inte riktigt som v hade tänkt... Vi sålde för typ 900 - 1000 kr.
Och innan vi började sälja så hade vi gått i back på alla ingredienser som vi hade köpt. Så till slut så fick vi bara 151 kr var i lön och för dom ska vi köpa tack-blommor till pappa och presentkort på en pizzeria till byggarna. Så alla som allt gick vi nog i back på de här företaget.
Men men, nu är det över iallafall.  Jag kan lägga in lite bilder sedan när jag hittar sladden till kameran!

Nä du nu ska jag fortsätta att plugga till henrik ringer!

Byebye/Ellen

Torsdag

Hallå!

Idag har vi börjat få ordning på allt med UF-företaget. :) Tror det kommer bli lysande faktiskt! vi har räknat med att vi ska tjäna typ 5000 om vi säljer slut på allt! de blir nice :D

Jag är så sugen att fara bort från den här iskalla vintern en stund. Egypten eller tailand hade inte varit så tokigt faktikst.. synd att man inte inte är gjord av pengar. :( Nån som tycker synd om mig får gärna skänka en slat ;) hehe
ne, jag måste fixa ett jobb! det här funkar inte längre... Studiebidraget klarar men inte sig på en hel månad. Undrar hur de skulle blivit om man flyttat för att gå gymnasiet? fast jag har faktiskt ingen aning hur de funkar, man kanske hade fått nått annat bidrag för de? Hur ska de annars kunna betala mat, hyra och sånt...? 

Hur som hellst har jag kollat på lite högskoler och sånt, det blir nog ekonom utbildning för mig. :)  Fast jag måste först ta reda på vad det är för skillnad på civilekonom och vanlig ekonom linje. Civilekonom har ett år längre utbildning, så nån skillnad bör de vara.

jaja, jag får ta och leta om de lite :)

Bye/ellen


Tisdag

hmm..
Henrik tyckte att jag skulle skriva nått intressant, men troligtvis kommer han bli hemskt missnöjd nu när jag bara kommer babbla på.
Det händer väldigt mycket just nu, men absolut inget intressant som kommer intressera någon! haha..

Idag var vi och handla massa varor till vårat UF företag på håltimmen.. Massa tapeter och sånt :) det kommer nog bli jätte bra! Kom till mässan den 17/2 på nordichallen i Sundsvall och köp crêpes av oss btw! ;)

 Eftersom mässan är om två veckor och vi har typ ingenting klart känns det ganska struligt alltihopa. Tre bord och två väggar som vi har beställt av byggarna verkar ta en jävla tid.. 

Här är vi och vårat UF företag på lokalamässan. :)

ja..ne...de här bleen ren katastof till inlägg!
jag skriver mer sedan kanske..
Bye/Ellen


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0