Sollefteå

Hejhej!

Nu sitter jag hemma i mamma lägenhet med min bror Albin. Han sitter och spelar sims på sitt DS. :) Faktiskt ganka kul grej :D hehe.

Ucsh vad jag saknar Henrik och Pysen redan. Jag har bara varit borta en dag men ändå känner jag hur mycket jag längtar efter dem bägge. Men de blir väl så när man är van att ha dem nära varje dag. Kankse detta kan vara nyttigt också på nått vis.
Jag tror ingen människa kan förstå hur mycket jag älskar Henrik :) Han är verkligen min perfect one, och jag är så extremt lycklig att han är min! Du är mitt solsken vännen :)

Idag ska jag nog träffa petronella om jag får tag på kvinnan. hehe, sen ska jag träffa pappa & co. :)


Nä nu ska jag gå och typ.. hitta på nått.. Kankse gå up till vinden och se om jag hittar nå kul att ta med sig hem till S-vall.
Imorrn äre kalas och sedan en snabbis på krogen, dock en nyckter kväll troligtvis eftersom jag ska åka buss halv 8 dan efter till mina snuttar :)


Hallå

Idag är det den 7 maj fredag. Jag har varit ledig en vecka från jobbet halva tiden för att jag var ledig och andra halvan för att jag var så in i nordens sjuk :/ jag är dessutom hänging i dag med, men jag har liksom inte riktigt tid att vara sjuk längre! Nu får jag ta mig i kragen och släpa mig till arbetet och göra nån nytta. Jag ska trycka i mig alla mediciner jag har innan jag far så jag riktitgt är på topp! Nu jävlar! DONKEN here i come!

psst, 13 dagar kvar till min födelsedag för er som missat de ;) Dax att planera in de stora köpen nu gott folk! haha! Det är även 13dagar kvar tills ajg börjar jobba på telia :D fatta kul!

Nä nu måste jag kila iväg till bussen som tar mig till birsta! Ska bara pussa min sovande änglar här hemma farväl :) ♥

 


RSS 2.0