hejhopp

Idag ska jag sälja för första gången. En kille ska stå bakom mig medans jag prata me kunderna. Usch, Va jobbigt det känns. Jag blir ju fan mer nervös av att han står där och iaktar mig än om jag hade stått där själv och babblat på. Haha! Men det går nog super, Det är nog bara den första kunden som kommer bli lite nervöst. Annars så kommer man nog in i det. Det kommer ju sitta i benmärgen efter ett tag :)
I kväll ska jag hem till sollefteå och jobba åt pappa me att städa nån lägenhet. Sen åker jag hem i morrn igen för på måndag ska jag jobba här igen.

Åker nog till Sollefteå på onsdag igen. Ska kolla på en liten kissekatt som jag troligtvis ska köpa :) iiiiiiiihhhhh, va jag längtar!

Vi får höras sedan!Bye♥/ellen


Aftonbladet


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5856730.ab

Jag fick jobbet!

När jag kom fram till platse som intervjuen höll rum så var det en kille där och trumma med fingrarna på ett bord.  han ba: "Slå dej ner och vänta, vi blir några stycken till. Jag har räknat med 15-20 personer idag."
Det blev inte riktigt så. Jag blev den ända som kom! Haha, så jag fick ju större chans att ställa frågor och visa upp mig!
Så jag fick jobbet :) så nu ska jag iväg på lektion snart om eon och el o sånt!


 


Bye♥/ellen


*Gääsp

Usch och fy så trött  jag är!
Ska snart på intervju till ett företag. grejen är att jag inte riktigt vet vad för företag det är. :S Vad dom sysslar med asså.. hm ..

Hoppas de löser sig ändå. . . .

Håll tummarna för mig!

Grattis! :)

Grattis Ida och Robin till lilla tösen som kom igår! :)


Hemma igen!

Nu är vi hemma igen från våran underbara resa tillsammans! Vi hade det jätte bra! :)Först var vi tvungen att sova en stund på arlanda innan flyget kom. Alla soffor upptagna.. Tur så är vi inte så kräsna av oss så vi tog första bästa resturang bord och låg över de. :)

 

I Kreta möttes vi av spöregn och oväder. Kändes inte så kul.. :/ Tur så vände de ganska fort :)Våran lilla by som vi bodde i :) Aya marina, tror jag att den hette ^^Maten var jätte god :D fetaost, oliver, köttet! MM! :)

Vårat hotell låg alldeles intill stranden. Man behövde typ bara gå ut genom dörren så var man där. Underbart! :)
Här kommer lite blandade strandbilder:

    

 Vi gick i gamla staden i Chania en dag också, otroligt vackert i de små gränderna! :)

  

Vi följde med på en utflykt en dag också som ledde till Elafonissi, "den rosa stranden". Och då stannade vi till vid en droppstens-grotta. :) 

 Elafonissi ':)

  

Vårat hotellrum.bye♥/ellen


Idag smäller de!

Nu sitter jag och väntar på att Henke ska komma hem :) Sen i kväll så drar vi oss vidare till stockholm/arlanda! Åh, så härligt de komma bli! :D

I förrgår så kom petronella hit och sov över här tills i går :) väldigt trevligt! vi gick på stan och kolla runt. sen så kollade vi på idol och åt go' mat som hon och benjamin gjorde :D

men nu ska uag städa lite så de är snyggt när vi komma hem igen :D

Hoppas ni får det trevligt i kyliga sverige ;) hehe


bye♥/ellen

Tisdag!

Nu äre bara 2 dagar kvar tills vi far till arlanda! :D Och idag så kommer söta & snälla-petronella hit :) Hon har ju inte ens sett hur vi bor än juhe :O Det ska bli kul^^ fast ajg vettefan va vi ska göra. haha.. Men hon ska ju natta här så vi har lång tid att fundera på de ;P
Just nu sitter ajg och väntar på ett samtal från arbetsförmedlingen. Dom skulle ringa om nått möte.. Men det verkar som om de glömt bort mig :O hon ba: "jag ska prata med henne nu så ringer jag om en liten stund". jag har ju väntat i evigheter nu juhe! haha

I natt drömde jag en as läskig dröm! Jag fick reda på vad som skulle hända efter döden och sånt. Och drömmen blev jätte verklig så jag blev as rädd.
Jag drömde att det finns ett genomskinligt "hål"/"virvel" i taket i alla hus. Jag evt inte riktigt varför, men den finns där.. haha. Hur som hellst, så flög Henke in i den och var borta  typ två veckor. Och jag hade ringt Henkes kompisar Andreas och Gurken för att få hjälp och då hade de värsta faktan om de där hålet och att alla var inte redo i detta liv att sugas upp utan de kunde ta 1000 liv innan man var de (liv efter döden).
Sen att bakom de där hålet fanns en minneslund för alla andar. Här de hade minnen och tankar sammlade från alla deras liv.
Usch, de blir as konstigt att förklara.. ingen lär tycka att de är så där super intressant heller! Hhahaha, så ajg pallar inte skriva nå mer, den var jobbig drömmen iallafall! ;P

Nu ska jag baka tunnbröd så jag har nått att äta till frukost!  

bye♥ /ellen

:)Fyfan va härligt!


Hemma igen!

Nu är jag hemma i Sundsvall igen. Har varit i sollefteå ett tag och jobbat lite, och så bokade jag och pappa resan! :D

ja & henke åker nästa torsdag till arlanda och sen på fredag morgon till Chania :)

Igår efter jag kom hem så somna jag dirket (kl.14.00) och sen så sov jag till klockan 18.00 och kände mig as febrig! :S Drack echinagard och knapra alvedon! Idag känner jag mig inte febrig, bara föskyld och huvudvärk. Hoppas de försvinner tills vi far! vill inte ligga inne i hotellrummet hela veckan i frossa liksom! hm ;/

Nä jag vet inte vad jag sak säga .. ska väcka henke nu och höra vad vi ska hitta på idag!

Vi hörs senare!

RSS 2.0