I morrn drar jag

I morrn sticker jag innåt in i landet med riktning först mot torpshammar sen Fränsta, Ånge, Bräcke, Gällö och slutligen Brunflo. Så det blir en lång resa i morrn :) Men de blir skoj att få se sig om lite grann. Tråkigt att åka själv, eftersom jag hatar att vara själv. :/ Tur så finns ju mobiltelefon! Annars vettefan vad jag hade gjort!

Nä nu måste jag sova så jag inte är död i morrn! Ha det så bra, så hörs vi när jag får tag på nått internet...

byebye/ellen

Ensam!

Sitter nu och dunkar musik för att känna mig lite mindre ensam! haha.. funkar ganska bra faktiskt!
Tycker det är så tråkigt när henke åker bort :/ saknar han så.. ♥

Igår fick jag finfrämmande av chris en stund :) väldigt trevligt, vi ses ju knappt nu för tiden! Vi kollade på tv, pratade och gick på en liten promis ^^ Kul men lite folk här så man inte känner sig så ensam. hehe.. Gud va gnällig jag låter "Gud va synd de är om mig".. Så synd är det inte om mig kanske. xP

Sophie och Linda skulle ha kommit hit i går, men de blev inte så :( det blir alltid nått i mellan när vi ska ses! :/ hm

Nä nu ska jag duscha och göra mig fin tills Henke Kommer med tåget hem igen ♥


Byebye/ellen


Nej till svininfluensa!

Jag tänkte vaccinera mig i morrn eller nått men det verkar dödsdömt! :O



HM!! vafan...


nu börjar jag inbilla mig att jag har ont i halsen också...

Vilken dag! puhh!

Idag har jag jobbat hela dagen. Man börjar bli hyffsat less på att köra bil nu iallafall. Lär ju ha kört typ 80 mil bara den här veckan.. :/ hmmm...

Först började dagen men att jag skulle försöka ta mig till alnö på coop konsum när jag blir stoppad av polisen och de säger att jag måste åka en annan väg eftersom den som jag ville åka var avstängd pågrund av att det hade vart nån explotion som jag förstog de. Och sen när jag kommer till den andra vägen hör jag på radion att man blir tvungen att stå i bilkö för att komma in till alnön. så jag passar på att vända, för jag har inte tid att stå i bil kö. :P

Sen när dagen börjar leda mot sitt slut (kvart i 5) och jag har bara en butik kvar i nacksta så var det as mycket bilköer icentrum så jag kommer inte in på rätt fil som leder till nacksta utan jag kommer bara till en fil som leder till skönsberg. Så jag tänkte att jag får väl ta och åka hem istället och ta den där butiken nån annan dag. Så jag åker hem och ger pysen lite mat och gör lite mat till mig själv. sen ringde Henrik och berättar att det var tur att jag inte gick till butiken eftersom det hade varit ett rån där klockan 5!! Det måste ju varit ödet som ledde mig hem, så jag inte var med om nått sånt! :O Han hade ju ett pistolliknande föremål står det i artikeln på Sundsvalls tidning också, men de vet man ju aldrig om det bara är en vatten pistol eller nått!

Klicka HÄR för att läsa artikeln

Men fatta va sjukt liksom! Jag tänkte ju; "ne, jag skiter i det.. orkar inte!" Snacka om tur i oturen :P haha

Det är ett farligt jobb jag skaffat mig :O Haha

Nä nu ska jag sappa lite på tvn! Vi hörs!
Byebye/Ellen

Mätt och belåten

Nån som vill äta middag me mig? Idag bjuder jag på pasta, ketchup och majskolvar.. Mums...?
njaaaee.. ingen hitt precis, men de funkar!! jag  blev mätt på de iallafall och det är ju huvudsaken. haha! Henke for till Östersund i morse och jag hatar att laga mat till mig själv, så jag är fan impad av mig själv att jag kokade majskolvar :O

Nu har jag iallafall börja mitt nya jobb. Första veckan denna vecka :) De har varit ganska kul! Fast samtidigt jobbigt att köra överallt, men blir ganska trött i huvudet! :S I dag och i morrn så är jag på hemmaplan iallafall så de känns skööööööönt! :) nästa vecka ska jag vara i östersund och åre bland annat. blir spännande ^^

 

Nä nu ska jag vila bort paltkoman från maten!

 

Bye/ellen


Oturs dag?

I dag är det ju som sagt Fredag den 13:de!! Nån som har haft extra mycket otur idag?
Jag har inte märkt nått faktiskt. Allt har flytit på som vanligt :) No problems......
Undra varför det är just fredag den 13:de, eller om det är de bara för att det finns en film om de. Men de är ju ganska stort om just siffran 13.. Hörde ju på vakna med the voise att det finns inga flygplan som har siffran 13 och sånt! hehe.. aja.. Nu är de slut babblat om de! Har ju liksom ingenting att säga om de. haha!

Jag och Henke fick massa rabatt på sibylla med posten i dag. INTE BRA! Det är som att skicka ett paket fett på posten. Näfan, ska nog börja tänka på vad jag sätter i mig.. Jag äter ju ute typ 70% av veckodagarna. Det är som om jag ber nån både ta pengar av mig och sätta fast fett på kroppen. :S hm..
Hur som hellst så gick vi dit och åt typ största jävla målet de hade på menyn, plus en dipp på de. Hehe. tummen upp ellen!

På måndag ska jag börja jobba på mitt uppdrags arbete. Jag börjar bli ganska nervös nu! Ska ju börja första dagen med att fara ner till hudiksvall och sen söderhamn. hm.. undra hur fan de kommer gå! Måste plugga, så jag inte kommer dit och får typ en black out! Hade ju varit jävligt jobbigt faktiskt!

Nä, vi får höras senare! :)

Bye/ellen

Mini-shopping! :)

Hejhej i mörkret!
I dag så var jag, Henke och Robin på stan och kikade lite!
Jag tog med mina sparade tradera-pengar och köpte mig en jacka och lite krimskrams! :)

En skit kass bild på jackan.. Får ta en bättre sedan! Men ni ser kanske på ett ungefär!
Jag hade tidigare tittat på den och sett fel pris!! Jag trodde det stog 999:- , Så mitt mål på tradera var att samla i hop till de. Och nu när jag hade dom pengarna så kollade jag upp jackan igen på veramoda och såg att den kostade 699:- (!) OCH INTE NOG MED DET (!!!!!!!!!!) 20% rabatt! Så jag betalade bara typ 500-nånting.. :D super köp!
Det är så roligt när man hittar nått sånt! :)



Sen köpte jag dom här grejerna! Armbanden var det rea på så de kostade 49:- (gina tricot)
Och örhängena 39:- (H&M)

ÅHH! Man blir så glad av att handla :):)

bye/ellen

Sötnos!

Du är så vacker <3


HostHost*

I dag så har jag mest pysslat med tradera! Var ner nyss till OK/Q8 och postade lite grejer!
Sen blev de apotekts shopping.. Var tvungen att införskaffa mig hostmedicin!! Kommer hosta sönder ett revben snart! :S
Köpte hostmedicin på tablett. Nån som vet om de funkar lika bra som flytande?



Bye/Ellen

Poker tips!

Ni som känner min pojkvän vet också att han älskar poker och kan det mesta om det också! :) Därför har han startat en sida för att hjälpa folk att kunna spara pengar på deras nätpoker spel och även fungera som en mindre support.

KLICKA HÄR!


 


Grattis mamma & pappa!



Igår var det farsdag och dessutom min mammas födelsedag! ♥ Så jag och henrik drog ner till sollefteå för att fira dem. Så först var vi hos mamma och åt tårta och senare på kvällen var vi hemma hos pappas ex (pappa var där) och åt tårta. Fan va illa man mår efter en sån dag :P haha.. en socker-dag! Men det var trevligt! Grattis på er!


Idag ska jag fixa en massa med tradera! det rullar på fint där :) ganska kul när man kommit i gång!
men nu ska jag fika frukost! skriver kanske senare!

bye/ellen

Uppdragsarbete

Jag har fått ett uppdragsarbete i 2 veckor!! :) Grattis till mig! ^^

det började med att Henke fick ett telefon samtal på morgonen (eller ja, halv 2... men morgon för han) om att han skulle till intervju för academic work. men dom körde att mini-intervju via telefonen först. Och då började Hon i andra luren snacka om handelsutbildning och då nämnde Henrik mig. Och vips fick jag jobbet iställe! haha.. ganska sjukt!

Så jag kom hem i går från sigtuna efter att ha varit på kurs om själv uppdraget :) As fint hotell och konferanslokaler!

Här är deras hemsida: http://www.hotellkristina.se

Jag ska åka runt till olika livsmedelsbutiker och hjälpa dem att införa läkemedel. Apoteket ska ju inte bli de ända nu juhe!

Så detta är min körplan under 2 ½ vecka:



Klicka på miniatyrbilden för att få se en större bild!




Happy Halloween!


RSS 2.0