Trött lördagskväll!

Henke har somnat i sängen redan och jag funderar faktiskt på att göra han sällskap. Är så fruktansvärt trött faktiskt! Har haft jätte svårt att sova de sista nätterna :/ I natt så skulle pysen ligga på min hals och sova också, och de gör ju inte saken bättre. hehe

Igår ringde sophie mig och ville ha bär-hjälp när hon hade stor handla på willys! hehe ^^ Så jag gick ner dit och handla och sen hjälpte att bära till bussen och hem till henne. Fyy va kallt det är ute nu asså :S Det sved och stack i händerna på mig när jag bar påsarna. Men de var de värt! :) kul att komma ut och umgås än att bara sitta inne hela dagarna och slöa.


Imorrn ska jag och ida troligtvis hitta på nånting :) det ska bli skoj! Har ju inte träffa henne sen nyår! ^^

Nä nu ska jag ta och äta. Kött och sallad ;) mmmmmums! -sen sooova! Nattis!


Shoppingen!

Jag drog med mig Sophie till birsta och handlade lite :) jag är ju en mästare på att ta lång tid på mig när jag handlar så hon blev ganska less tror jag! haha!



De här var de jag hittade :D

tröja, intersport (REA :D 50 kr bara ^^)
sportBH och Träningsbyxa, HM
Ansiksmask och Rollon, ÖoB
Fondation, mascara och brunutansol, HM



Mot Birsta!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen bege mig mot birsta :) Jag ska handla lite träningskläder och mera små prylar.

jag satt och fundera på vad jag vill ha och kom fram till alldeles för mycket grejer :S hm.. ibland önskar jag att pengar växte på träd asså!

här är lite av de grejer jag vill ha :O



Det blir nog iallafall en mascara, roll on, klädroller, foundation och träningskläder.. hm m.. låter dyrt!


Silver shampoo ♥

Håret känns mycket bättre nu :) har dränkt de med silvershampoo i några dagar nu och de här fått en finare färg. och sen så har håret växt lite så man inte ser så "naken" ut i hårbotten.



Bilden kanske inte blev så bra i sig men jag ville mest bara visa håret :)

Igår så kom Sophie hit och kollade på film med mig och Henrik :) vi såg 2012 :D hur bra film som hellst!  Verkligt gjort!

Idag så hade jag tänkt åka till Birsta för att handla lite träningskläder och sånt men ja tror att jag tar det i morrn i stället. Vaknade vid kvart över 12 och då kändes de som jag inte skulle hinna med att kolla så länge. Jag och Henke har ju nämligen planerat att göra pizza innan jag ska åka i väg och träna med Sophie. :D muuuumsfilibbaba! huhu..


En fruktansvärd bluff!



Läs mer: http://st.nu/start/sundsvall/1.1735659

Fyfan va jävulskt äkligt! Lura folk för att flyga hem lik hit till sverige och ha sex med dem!!
Både jag och flera av mina vänner är gick med i den här gruppen för att vi på ett eller annat sätt ville stödja invånarna i Haiti. Tur är gruppen borttagen men man undrar om det avr ett skämt eller om de var seriösa med alltihopa!

hoppas att det är ett skämt! :S


Vunnen tradera grej! :)



 BESKRIVNING
 4st i samma Paket - En av varje Stil. 24k Guld över Kirurgiskt Stå. 1.6 x 10mm. Totalt Värde ca 796 kr.

Jag betalade 69 kr :) känns ganska göööött! :D

Idag sov jag till halv 2!!! herreguud, de va länge sedan jag sov så länge :S hahaha.. men jag var ju uppe till typ 3 också :P
Sen var ajg nyss ner till frisören och skulle köpa silvershampoo :) och då berömde de mig för mitt hår och tyckte att det inte alls var gult. Det känns så bra att få beröm av en frisör när man själv är osäker om de blev bra eller inte :P :)

idag mår jag mycket mycket bättre. lite förskyld bara, men de är väl typ alla den här årstiden.

Resultatet



Blev lite gul-aktigt.. Men ajg ska köpa silver shampoo och hoppas de blir bättre då!
Sen är man ju ovan också, jag har ju inte haft en hårfärg som är ren (asså utan slingor) på jag vet inte hur länge. Och sen ser hårbotten så "naken" ut när den är nyblonerad! hehe. Men de växer ju ut snart så de inte ser allt för "perukigt" (öh, är de äns ett ord? skulle inte tro de, men ni fattar..)

Men men, idag så harjag varit lite små hängig :/ inte kul alls!

Ska fika! hörs senare!


Bleker håret

Usch vad jag hatar att bleka håret på sig själv! man ser ju inget! och missar man lite så ser man ut som en fläckig apelsin! hmp! Gjorde nämligen de i natt när jag färgade :( så jag var tvungen att gå nu på morgonen igen och köpa mer färg...

Jag tänkte till och med inne på affären igår "hm... undra om jag ska ta viva istället för mood eftersom den är lite dyrare, jag vill ju inte att det ska bli fel den här gången"! Viva var inget bra beslut, den slutade hellt att verka när håret hade blivit så där härligt orange (!). Henke gjorde allt han kunde för att göra mig på bra humör efter att jag blev besviken på mitt hår och mitt val av produkt. :) han är så söt ♥

Nu har jag vanliga gammla mood färgningen i håret och hoppas på bättre resultat!

 


Krångel och trasligheter..

Imorse så satt jag och försökte skriva ett inlägg men bloggen ville inte publisera de! Det stod bara "error" när jag klickade på "publisera". Och när jag tryckte på tillbaka-knappen så var allt så klart borta! Så jag skrev om allting och testade igen (självklart utan att kopiera allt utifall att det inte skulle funka. Vem har sagt att man måste vara smart för att blogga? jag mena, nästan sveriges halva befolkning av idioter har ju en blogg nu förtiden, och de klarar de.) men de funkade inte! Efter de gav jag upp och tänkte att jag får testa nu i kväll istället! Hoppas de funkar nu då! annars så lägger jag ner bloggandet för i kväll.

Idag har varit en lugn dag. Inge tränande eftersom min kropp skrek efter vila efter dessa hårda dagar!
Igår var ju jag och Sophie på yoga. Helt värdelöst! Ledaren var mer eller mindre less på sitt jobb och ville mest bara få lektionen överstökad! Mycke bättre i måndags när den andra tränaren var där!
Menmen, det blev kul ändå! Tack vare Solan :)

Imorse så tvingade jag pysen till en morgon dusch eftersom han ännu en gång sovit i kattsandlådan (usch!!) och luktade kattbajs. Han blev hyfsat sur och var inte alls sugen att tvätta sig. Nog mest pågrund av kylan som är i våran lägenhet på morgonar. Alla våra fönster blåser in kall vinterkyla under natten!
Hur som hellst så hade han inget att säga till om utan blev tvättad tills han blev ren som en sotklump (för de är väl de renaste i världen? eller har jag levt på en lögn?!). Efter jag torkat bort det mesta av vattnet så satt han blöt i mitt knä för att söka lite värme. Han var så frusen så att hela han skakade! Stackars liten!
Sen kom mina linser med posten med en smäll i golvet under brevinkastet. Pysen blev så rädd att det var nån i hallen så han satte klorna i min tröja och försökte söka skydd hos mig. Han är nog inte så tuff som han vill påstå! ;)

Nä, vad har hänt mer idag?

Jo! jag och Henrik ska ju på trav i morrn och vinna hem miljonen hade vi tänkt. Så jag har faktiskt suttit och bläddrat i travprogrammet och försökt att lära mig ett och annat. Det roligaste med allt (förutom att vinna pengar förstås!!) är nog att läsa alla häst namn :D Undra hur de tänkte när de döper en häst till tex.: frillans filiokus, krångel, Hot Hot eller party time? hehe.. En evig fråga.. No one can answer! eller jo de har säkert nån rolig förklaring. aja..

nä nu ska jag göra en fruktdrink tror jag :) jag funderar på att blanda bananer, mjölk och kakao. hm, undra om de blir gott :)




En bild på pysen när han var lite småsur på mig efter duschen! ser ni hur han blänger lite grann..



Jätte fin bild på mig och pysen.. Pysen ser verkligen ut att trivas i min famn?! hm "Hjälp mig...!"



Nånting som han verkligen gillar är sin kudde som han fick utav mamma i julklapp :)


hoohooo!

Idag sprang jag runt och lekte lite fotograf. :) hehe.. Ganska roligt när man lär sig alla inställningar på kameran och så :)
Tror henke blev lite smått stressad av mig! haha, jag ropade på pysen för att han ska titta på mig när jag knäppte kort på han; "PYYYYSEN!! TITTA PÅ MIG! PYYYYYSEN, PYSEN PYSEN PYSEN!! TITTA HIT! SÅ JA, BRAAAA....NEEEJ! TITTA HIT SA JAG! PYYSEN!!"
men jag fick några fina bilder på ha iallafall :) han är så fin. ♥ Kolla hans gröna fina ögon!





Sen knäppte jag kort på massa annat också och lekte lite med photoshop :) bara ändra kontrasten, mest på kaktusbilden. halsbandet jag håller i fick jag av Henriks mamma i julklapp :)



Jag vet inte om det blev några superbilder direkt! Men ajg lär mig ju mer och mer iallaffall :D
Nu ska jag snart iväg och gymma med Sophie ^^


Mysiga gårdagen!

Igår så gick jag och sophie på Yoga :) Det var ganska skönt faktiskt! Avslappning på slutet, tummen upp för de!
Sen så gick jag Henrik och ut och åt på White Tiger, det är sååååå gott! Vi hade dessutom rabatt kuponger med oss så det blev både billigt och gott :D
Sen efter middagen så gick jag och Henke på bio. ♥ Det blev Luftslottet som sprängdes! :) Jätte bra film, rekomenderar den starkt till alla som inte sett den!

Nä, jag har faktiskt ingen lust att skriva nå mer, satt och spela bingo nyss och vann inte ett öre. :( är lite småsur! hehe


Sista dagen i veckan.

Idag har Henrik biljard tävling så jag är ensamen. Eller jag har ju Pysen, men han är mest intresserad av att busa och bitas.. Inge kul, eftersom han gömmer sig och sen anfaller han när man minst anar nått! :O och då biter han typ en i foten eller handen eller nått! :S livsfarlig katt! haha..

Jag ska nog åka och gymma idag också. Kanske i kväll.. Vi får se om jag orkar ^^

Annars blir de nog bara lugnt idag. ska kanske baka nått tror jag. Städa lite och bada pysen :P Han luktar inge bra.. haha! han brukar lägga sig i kattsand lådan när han vill ha det mörkt om lyset på toan är på. Så jag tippar på att han har gjort de nu. usch.. luktar bajs!



Ska i väg snart..

Hejhej!

Igår så blev det en "inomhus-dag" där vi bara mös och hade de bra! :) Man kände sig inte så frestad att gå ut dirket.. :S hursomhellst, Jag fick hem massa bilder som jag hade beställt från fujidirekt. Bilder från Grekland som jag satte i vårat semsteralbum. :) Jag älskar att fixa med album och skriva dit små ord och meningar för att beskriva bilderna! De är så mysigt på nått sätt.. haha

Nu ska jag iallafall i väg på friskis och svettis snart tror jag.. Hade tänkt fara runt 2/halv 3 -tiden. Ska ringa Solan och höra om hon ska med :)



hallåhallå

Igår var jag och sophie först på stan en sväng och shoppade. Eller ja, hon shoppade... Jag har nog shoppat klart för min del på ett tag känner jag! hehe
Sen gick vi hem till henne och åt middag som betod av mackor och en mandarin! hehe
Sen drog i i väg och gymmade på Friskis och Svettis. Dock så var lite lite väl optimistiska när det gällde tiden. Vi hade ju tänkt att vara där före 20.00 så vi skulle vara med yogan. Men den missa vi! :S Så vi ska gå på den på måndag istället.
Hehe, istället så körde vi på själva med maskiner. Och då märkte jag att jag är eeextremt otränad! hahaha, bev typ snurrig i huvudet på en gång och orkade typ ingenting! hahaha.. Menmen, man får ju passa på att träna denna vecka så då lär man ha liiiite bättre kondis sen :) 

Nä nu ska jag klä på mig! går runt i morgonrock än jag! hehe ..

Sen ska jag ut och hoppas på att jag inte fryser ihjäl på vägen till affären!

Dagens planer..

Idag så ska jag först vara med Sophie och sedan i kväll ska vi i väg och gymma! :) Friskis och svettis har öppet hus i en vecka, så man får ju passa på att gymma järnet då juh!
Nu har jag druckit multivitmin så vi få hoppas att ajg inte är lika snurrig idag som jag var i går. Tänk va pinsamt om jag skulle svimma inne på gymmet. hehe!

nä nu ska jag springa till bussen! ska möta solan nere på navet! :)


uuuuusch..!



Jag som redan fryser när det är plusgrader! hur ska jag klara den jobbiga kylan som är på väg?
Våra fönser blåser det in kyla i från också, så vi turas om att låna pysens vetekudde för att värma oss! haha.. Men vi har tur egentligen att vi har ett hem att värma oss i. Tänk alla uteliggare den här tiden! Fylla kläderna med plastpåsar och tidningar för att hålla värmen och sen sova där det finns plats. Jag och Henrik såg nyss på nyheterna om just uteliggare. En bodde i en stor sopcontain  och andra på massa tidningar i ett hemmabyggt tält gjort av pressenning. :S usch, man kanske ska sluta gnälla och tänka att man har de bra ändå. Tänka posetivt!
Vi är ju påväg mot varmare tider! Bara 5 månader kvar till juni :)

 


Bingo!

Nu sitter jag coh väntar på att henke ska komma hem med lite sallad från pizzerian (Mumsssss...) och medans jag väntar så spelar jag lite bingo! ganska roligt faktiskt :) Fast de är inte ofta man vinner.. hehe. Men de är kul och de är väl huvudsaken, jag spelar ju nästan aldrig så ajg är värd lite spel. Ni får hålla tummarna för mig! Hade ju vart kul att ta hem en Jackpott faktiskt! :) den största jackpotten är på 1 347 511 kr. Den hade ju sett ganska fin ut på mitt konto ;)

Jag förstår inte, jag har blivit jätte konstig i huvudet. Är ständigt yr och det känns som om jag ska svimma hela tiden :/ Måste testa att käka vitaminer och se ifall de försvinner utav de. De kan ju vara nån slags brist av nånting.

Mera shopping!

Jag älskar mellansagsrean på BikBok! :D hehe.. var in där igår också och handlade lite till! hehe
Det var ännu mera rea då :D hela affärn var tag 3 betala 99kr! :)

Jag köpte:
Ett par Lee-jeans + Ett par ljusa jeans + ett par mörka jeans (dem är inte med på bilden eftersom de var för små så jag ska sälja dem på tradera :) ) för 99kr
En randig tröja + 2 st tunikor för 99 kr
En söt mössa för 19 kr

Allting hade blivit 2479 kr om de inte vart rea :)

 

Sen hittade jag en väska också inne på väskshoppen som var också på mellandagsrean :)



Den betala jag 200 kr för :)

Henke handlade ett par skor inne på ecco också! super fina :) Så det blev en riktig shoppingdag igen, men nu är jag nöjd för tillfället tror jag! haha.. jag har ju inget jobb så jag måste hålla i de pengar jag har!



Så idag ser jag ut så här! Kul att bära lite nya kläder :)


Dagens Lycka!

Idag så var jag och Kim på stan för att prata med en kille om de jobb vi jobbade tidigare på. Hur som hellst så slängde jag in ett öga inne på BikBok! :) Och så deras super rea!

Det blev en del handling där inne! :D Skulle det inte varit rea så skulle jag betalat ca. 2350 kr men jag betalade nu bara 290 kr :D:D:D:D Jag blir så glad bara jag tänker på de! Hehe! Älskar att göra bra köp :)

Jag köpte:
tre stycken tröjor/koftor för "tag 3 st betala 99kr"
Ett par Lee-jeans för 140 kr
Och 6 par strumpor + ett skärp för 49 kr



Tycker om kortet med den gråa koftan när det är typ nå smuts på spegeln precis på min näsa :D hehe!

Nä nu ska jag gå och bre mig en smörgås tror jag :)



RSS 2.0