jobbjobbjobb... ge mig ett jobb!

Idag har jag sökt och sökt jobb på massa olika hemsidor! Känner mig ganska stolt! :) hoppas jag får nått!

ska ringa till posten och några till jobb för att prata med den personal ansvariga på platsen för att flirta in mig! Vafan, NÅGONSTANDS bode jag få jobb! :O

Jag är så glad för Henkes skull btw, Telia ringde han idag och vill att han ska komma på intervju! Och de lät jätte posetiva! :D Jag håller alla tummar jag har för dej älskling! <3

Imorrn är det nationella prov i svenska B. skoj? -nee...
med tanke på mitt betyg på förra nationella provet i svenska A förra året har jag inge stora förväntningar på mig själv :(

*håll tummarna för mig*  -och för Henke  :)

nu ska jag läsa mer i svenska häftet!

byebye / ellen


typiskt!

Jag hade lite att göra (ja, jag vet att jag har massvis att göra egentligen, meeeeeeeen...) så jag gjorde om lite i min blogg.. jag lyckades få dit nå fula prickar framför mina inlägg i menyn!

nån som vet hur jag får bort dom? :S

bye/ ellen

måndag, JIPPIE! ..eller nått

jahapp, nu var det måndag igen...

Ännu en vecka med massa prov och inlämmningsuppgifter!

I helgen var jag i Sundsvall hos underbara Henke. Vi gjorde inte så mycket.. vi bara möös! :)
Vi stäckte lamporna på worlds hour i lördags iallafall. :) Tände hela lägenheten med ljus och satt och prata. väldigt mysigt!

Jag måste fixa jobb! Snart ska jag ju flytta, och jag har absolut inte fixat nånting! Ska söka mera jobb snart... när jag orkar... i kväll hoppas jag! :P
fy fan va lat jag är..........

menmen, jag gjorde chokladbollar idag :D huuuur gott som hellst! Så jag ska väl sitta och trycka i mej dem hela kvällen antar jag.. och bli tjock! xP   MUMS! haha..

trööööött!

usch, jag har blivit så trött på senaste tiden. Orkar fan ingenting!

och min lillebror är på sånt dåligt humör!! :O åhh.. jag håller på att bryta ihop.
Nu skriker han för att jag råkade stoppa ner skeden i hans gröt så den blev "förstörd".

sen ska henke dricka ikväll också, vilket inte känns så kul...



men men .. nu ska jag plugga llite matte så jag kommer på andra tankar 

Tävling! :)

Gå in på http://mammabeckas.blogg.se/2009/march/utkast-nu-ar-1.html?_tmp=2132870138e109f63ee2b2e47e535a8af7eb5d51 för att tävla om jätte fina väggdekorer!

vinn presentkort på 400 kr på http://vimsadekor.se/default.asp!

Lycka till! :)

hm.. :/

åh, jag är lesslessless.. jag vill hem till henrik och ta det lugnt, de har blivit lite för mkt plugg nu :/
i morrn ska jag prata i 5 min om miljö på svenskan. Ganska jobbigt.. jag har bara kommit till 2 ½ min. så jag måste ha nästan dubbelt så mkt text :O

Sen ska jag på mässa i morrn om vårat UF företag, vi ska berätta hur vi kom på allt och sånt.. ganska jobbigt de också!

sen på fredag har vi en presentation om en glass vi har desingat och låtsats att marknadsfört. tur så är det TYP klar.. så de behöver jag inte tänka på så mkt ..

sen måste jag jobba mkt i matten :O det är nationella snart och vi har inte kommit igenom hela boken än så jag kommer typ inte kunna nått :S

åh, jag orkar inte!!!!


Skolless..

Usch va skolless jag är!
Härligt att det bara är 98 dagar kvar till studenten :D Måste börja leta studentkläder och betälla tid hos frissan!
 LÄNGTAR! :)
Fast jag kommer sakna alla. Kommer kännas lite tomt eftersom jag flyttar till sundsvall.. :/
Men man får väl försöka hålla kontakten ändå :)

Nästa vecka börjar vi ha vårat "riktiga" schema igen. Det kommer nog bli en ganska tuff vecka, ingen mjukstart precis.


Här är vårat schema som vi haft ett tag nu när vi inte haft varken samhäll eller religion(dessutom brukar vi inte behöva gå de sista lektionerna på tisdag, inte den sista på onsdag och inte den vita rutan på torsdag.) :



Här är det schemat som vi ska ha från och med nästa vecka och då blir det nog att vi måste gå på alla letioner eftersom vi ligger nog efter i ganska mkt skulle jag tro. :



nä nu ska jag springa och köpa snus!

Byebye /ellen

-

Min lilllebrors ängel han gjorde på skolan. Tur att vi hitta den här efter julen.
Den hade nog förstört julstämmningen tror jag!




Hahahha!

Onsdag 11/3

Hejsan :)

jag måste börja skriva här mer! jag är så lat bara.. När jag kommer hem efter skolan så sätter jag mig bara och kollar på tv eller kollar runt på internet, men jag tar mig aldrig tid för den här bloggen. det sa bli skärpning på de!

I går så fick jag mitt efter längtade körkort! Hellt underbart skönt känns det. Nu fattas det bara en bil, men mamma får offra sin ett tag framöver tills jag fått köra mig less. Haha!
Jag fick en ganska lätt uppköning :) På säkerhetskontrollen skulle jag kolla så att tutan och spolarvätskan funkade. Sen körde vi bara raksträkor och inget inne i centrum. Jag fick iförsig backa runt ett hörn, men det var den ända uppgiften jag fick. haha.. de känns GÖTT!



d



Igår åkte jag till Fanny och kollade hur hon bodde. Ett jätte sött litet hus i skogen! Super gulligt :) Jag skulle också vilja bo i hus, men jag hade nog inte haft ork att sköta de så de hade nog sett förjävligt ut! haha. Lika bra jag bor i lägenhet!

Idag efter skolan, (alltså kl.11.00. är så less på våra skumma skoltider) så for jag och mamma ner till musik affären för att stränga om min gitarr. Killen där berättade dock att min gitarr snart kommer att gå sönder i halsen eftersom den har spruckigt där i färgen & så. Den kommer tydligen smälla av ordentligt så det var på egen risk att jag spelade på den. Jag blev fan lite rädd, haha.. inte inte vågat spela än. haha!

Nu ska jag kolla om det finns nått roligt på tvn ^^

Ha det bra!

Hejdå / ellen


RSS 2.0