Julen ♥

Julen bara susade förbi, jag har faktiskt inte hunnit skriva nått. och när jag hunnit så har jag inte orkat, om jag ska vara ärlig. Det är ganska mycket stress runt julen som ni vet! Julklappar åt alla, planeraingar och sen att fixa så attallt ska bli så bra som möjligt på den stora dagen. :) Men de blev en toppen jul iallafall! Jag och Henrik for upp till min mamma på julafton. Mycket mysigt blev de!



julbordet :)



julskinkan!



henrik, Mormor och mammas pojkvän Johan :)



En söt jul-henrik :D



Pysen fick också lite julmat :)



Jultrafik i köket! Mormor, Henrik, min lillebror Albin, mamma och min lillasyster Anja :)





Jag och henrik ♥



Jultomten!

Riktigt mysig jul :) Och vi fick jätte fina julklappar! Tack så hemskt mycket allihopa! ^^


Lycka i röran

Jag älskar när man gör sånna här glada fynd när man städar i lådor och skåp! :D
Detta gjorde min dag! Klirr klirr i semesterkassan!


Grattis bror ♥


Hej mitt vinterland, nu är jag här!





Så mysigt med snö ♥. Till en början asså.. Sen tycker jag att vintern borde vara kortare! Man blir less så fort på att vara kall och blöt 24/7.
Men snö är mysig att titta på iallafall. ..genom ett fönster när man sitter i värmen, kanske me en filt och varm choklad! :)
är inte så mycket för kyla jag! :S brr...


Ny design :)

Nu har jag ännu en gång fixat och trixat me bloggen! Fan de är kul när man börjar lära sig :) Har suttit i princip hela dagen och försökt lära mig nya grejer! hehe.. ne, inte hela dagen faktiskt.. jag har ju hunnit posta lite tradera grejer och handlat lite! Sen har jag lekt med pysen. :)
Imorrn blir ännu mer tradera jobb och kanske en tur till birsta om de vill sig väl :) mabye mabye...

Nädu, jag och henrik kom nyss hem efter en promenad från Shell. Vi var där och åt middag! Hahaa, flåsigt värre ;) kanske inte, men väldigt gott! jag åt en macka med pesto och kyckling. mmmmmmmmums!

Usch jag är så trött, håller på att somna över datorn. Så jag ska nog gå och lägga mig nu. Det blir så jobbigt i morrn i annat fall när man vaknar med ett shackbräde i fejan av tagentbordet!


Ursäkta? :O

Har jag typ missat hela året eller? :S De känns fan som så.. 3:dje advent igår! hellt sjukt...!

Igår så hade Henke biljardtävling så jag tog bara en hemma dag och tog de lugnt medans han var borta. Sen när han kom hem så blev de biteline :D Mums!

Idag händer dock inte heller så mkt! ska nog bara fixa lite med tradera grejerna som ska skickas i väg. De är så drygt att måste gå ner till OK/Q8 och väga skiten hela tiden för att se vad de ska betala i frakt! :P Menmen, jag ska inte klaga :) jag får ju några extra pengar :)


hallå^^

Idag så blir det nog en lugn dag tror jag :) ska bara vara hemma och mysa med henrik och pysen.
Imorrn ska henrik vara på biljardtävling, så då ska jag passa på att åka till birsta och handla de sista julklapparna. :)

Idag går tradera grejerna ut också! så vill ni buda på nått så är det sista chansen nu :)

    

Armband+ring NU 1kr!      Nitbälte NU 9kr!          Tvål+bodylotion NU 1kr!


        

HelloKitty NU 24kr!    BikBok NU 3kr!     BodumKaffe NU 115kr!


Herr kläder:

    
Skjorta NU 4kr!    BodyZone NU 3kr!  Tröja NU 4kr!

Detta är bara några av grejerna! Reste finna på min sida på tradera och jag heter som sagt Zindy90 ^^


Mini-jul för pysen ♥

Idag så var jag och henrik ner på stan och köpte en julkapp åt Pysen!

Han fick en klösbräda som ser ut som ett rör så han kan krypa in och leka i! Han tyckte super mycket om den :D jätte kul att titta på när han lekte! hahaha!




julklapps handling!

Idag så ringde min farmor och väckte mig. Hon berättade att hon var nere i birsta och tänkte om vi skulle ta en fika :) Och direkt efter att jag lagt på henne så ringer pappa och säger att han också är i birsta. så vi alla tog en lunch tillsammans :) mycket trevligt! Sen så gick jag och farmor i lite affärer och handla lite julklappar! ^^ Skönt att få börja med de, brukar oftast vara ute i sista sekunden med dem hela tiden! Hehe..

Jag fick en för tidig julklapp av farmor också :) en kudde som han har under laptopen när man har den i knät.

BRÄDA Laptopstöd
Perfekt eftersom jag oftast sitter med min bärbara i soffan! Tack farmor ♥


P.S I Love You ♥

Jag har precis sett en ganska jobbig film själv i min ensamhet här i natt mörkret. Otroligt fin film, men samtidigt plågsam eftersom man grät den största delen av den!

Filmen handlar om ett par som har varit gifta i 9 år. Och hellt en dag så dör mannen i canser och frun bryter ihop. Men mannen har planerat allting etersom han visste att han skulle gå bort. så hon får brev 1 gång i månaden i 10 månader ör att hjälpa frugan att komma över sorgen!
Förstår du va fint?! :)

Jag säljer ju filmen på tradera. Och den är hellt oöppnad, men jag blev så sugen att se den efter att ha läst på baksidan så henke fick hjälpa mig att fixa hem den :)

Nu ska jag ska gå och lägga mig bredvid min sovande ängel ♥


Pys-mys

Pysen har varit sjuk nu i 2 dagar. Så man har torkat kattkräks lite nu och då. Usch! Hur som hellst så var orsaken till denna röra en snodd som mamma gav han för att leka med för nån vecka sedan. 
Vi såg han för 4/5 dagar sedan leka med den snodden under vardagsrumsbordet och sen när vi tittar på han igen så är andra halvan av snodden borta! Han hade alltis ätit upp den! haha! stackarn.. Allt de här jobbiga för en liten snodd! Men nu mår han bra igen, och tur är väl de! :)




Vi gav han idag en fryst köttbulle som han kunde få äta. Dock så blir han väldigt sur på köttbullen när den inte gör som han vill! Hahaha..

Han är för söt ♥


Jul bus i vårt hus :)



Vårat vardagsrum :)





Köket :)



Garderobs rensing

Jag har lagt upp lite grejer på tradera igen :) Måste få ihop lite extra julklappspengar hade jag tänkt! ^^

Tänkte lägga ut lite grejer här ifall ni hittar nått som ni vill bjuda på :) Klicka på länkarna!

                   

    Armband+ring                       Skärp                       Tvål+bodylotion

                     
   Hello Kitty                        Armband                        Tröja

      
       Linne                       Armband

Jag har mera grejer på min sida på tradera :) sindy_90 heter jag.

Ny Design! :)

Nu har jag fixat till bloggen lite! Hoppas ni tycker den blev lite bättre än den förra designen i allafall. De tycker jag :) Jag var så fruktansvärt less på den andra.


Sputan!

Idag så åkte jag och Henrik och tog sprutan. Eller jag tog sprutan och han var mest med som stöd. :) jag är ju så sprut rädd så de var skönt att han var med!

Jag tyckte de kändes ganska mkt, fast inte så farligt som jag hade inbillat mig att det skulle göra. Och än så länge har jag inte fått så mycket biverkningar :) mest bara ont i armen. Det läskigaste var ju platsen och hur de såg ut inne i lokalen. Jag fick lite krig-känsla!! Typ om vi inte tar sputan så dör vi! Bord bredvid varandra med tanter med sputorna i högsta hugg! "näästa!! - hej! - spuuuut - sådär, sätt dig ner i 10 minuter innan då går ut, utgången är därborta! - nääästa!!"



Igår så pyntade jag och Henke lite jul här hemma :) jätte mysig! ska ta lite kort senare så ni får se!

Nu ska jag städa lite. Köket är full med disk! hm :/



2 december - Arbetslös & istid

Överskriften beskriver denna tid. jag ska förklara^^ Igår så var sista dagen på mitt jobb... :( Väldigt tråkigt! Det har varit jätte kul och framför allt lärorikt jobb! :)
Var på arbetsförmedlingen igår och prata med dem. hm.. kändes inte så jävla kul om jag ska säga det själv! Dock så skulle hon försöka hjälpa mig så jag kan börja på UGA-programmet även fast jag jobbat i 2 veckor. De är ju fan skit bra de :D jag behöver lite extra pengar faktiskt! Fast bäst hade de ju varit om jag hittat jobb. Men vi får väl se hur de blir! Sökte lite jobb igår faktiskt.

Tog lite bilder från min resa :)







 

 

Sen kanske jag ska ge en förklaring till ordet Istid på överskriften. Den står där först och främst för att det är typ ISKALLT ute. Kan ju knappt gå och handla längre utan att man fryser ihjäl på vägen dit. Men sist men absolut inte minst så står den där för att ICE AGE 3 kommer ut på dvd idag :D och jag och Henke ska se den ^^ Tummen upp för de! 

Och har ni tänkt förrensten på att det bara är 22 dagar kvar till jul? :O Jag satt ju nyss och räkna ner till studenten. Hellt sjukt faktiskt!!

Aja, nu ska jag gå och göra nån nytta! :) Ha det bra!


bye/ellen


RSS 2.0